Glijmiddel

160 artikelen

pagina 1 / 4
(73)
19,99
Woensdag in huis
(153)
19,50
Woensdag in huis
(24)
16,99
Woensdag in huis
-15%
(4)
29,94 25,50
Woensdag in huis
pagina 1 / 4

Glijmiddel is er om nog intenser te genieten van elkaar. Hieronder vind je glijmiddel van diverse merken, waaronder Durex, Safe, Pjur, Eros en natuurlijk kun je ook ons eigen Easycondooms.nl glijmiddel kopen. Om meer te weten te komen over dit product en hoe je het gebruikt hebben we hier het een en het ander voor je gevonden.

Hoe werkt glijmiddel?

Glijmiddel is een gel die wordt gemaakt van olie of water en wordt verkocht in tubes, zakjes of potten. Je brengt het aan op je intieme delen en smeert het een beetje uit. Omdat glijmiddel vaak een beetje koud aan kan voelen, is het fijn om dat van te voren tussen je vingers een beetje ‘op te warmen’. Zorg er voor dat je niet al te veel gebruikt. Je wilt ook niet gaan ‘soppen’. Glijmiddel kan er verder voor zorgen dat je seksuele handelingen een stuk fijner aanvoelen. Zo lijkt het dat bij vaginale seks de vagina goed vochtig is van het eigen vocht en eventueel speeksel, maar door het gebruik van glijmiddel wordt de penetratie veel soepeler. Dit zorgt er voor dat het gevoel veel fijner is.

Als je glijmiddel gebruikt en vervolgens het ingesmeerde lichaamsdeel blijft bewegen tot het orgasme, blijft het middel vochtig. Als je echter een tijdje stopt met de beweging kan het de gelwat plakkeriger worden. Dit zorgt er voor dat penetratie daarna weer wat ruwer gaat. In dat geval doe je gewoon even weer een beetje nieuw glijmiddel op het lichaamsdeel en je bent weer good-to-go!
 

 

Glijmiddel op waterbasis en siliconen glijmiddel

Glijmiddel op basis van olie blijft vaak langer glijden, maar heeft een groot nadeel. Je kunt het niet gebruiken in combinatie met condooms! Het olie in deze glijmiddelen tast namelijk het condoom aan en zorgt er voor dat dit gemakkelijker kapot kan gaan. Zorg er daarom altijd voor dat je met een condoom glijmiddel op waterbasis of glijmiddel op siliconenbasis gebruikt!
 

 

Anale seks en glijmiddel

Bij anale seks is het, zoals je op deze website op meer plekken kunt lezen, erg belangrijk om goed veel glijmiddel te gebruiken! De anus is een erg gevoelig lichaamsdeel en moet je zeker niet met droge vingers of sexspeeltjes stimuleren! Het is daarom fijn om van te voren voorzichtig met flink wat glijmiddel te spelen en te oefenen, zodat je er voor zorgt dat het nooit te ruw wordt. Ook als je ‘alleen maar’ met een vinger of een klein speeltje naar binnen gaat, is glijmiddel erg belangrijk. Je wilt deze ervaring niet verpesten door onvoorzichtig te zijn. Glijmiddel kan je helpen dit veel fijner te maken. Glijmiddel bestellen is eenvoudig en anoniem op Easycondooms.nl. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriet uitkiezen!
 

 

Vragen over glijmiddel

Over glijmiddel en het gebruiken hiervan, komen bij condoomfabriek.nl veel vragen binnen. Naast bovenstaande informatie, hebben we daarom uitgebreid antwoord gegeven op een aantal veel voorkomende vragen. Deze antwoorden zijn te vinden in speciale nieuwsberichten op de website. Om het makkelijker te maken hebben we hieronder alle veel voorkomende vragen op een rijtje gezet:

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.