}

SOA testen

4 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

Het is soms een hele stap om je bij de dokter te laten testen voor bepaalde klachten. Op een SOA zit je niet te wachten, maar als je er een hebt wil je dat weten. En de rest van de wereld informeer je daar liever niet over. Het is sinds een aantal jaren mogelijk om bepaalde zelftesten online te bestellen. Op deze manier kun je anoniem testen waar jouw nare klachten vandaan zouden kunnen komen. Een SOA test is de ideale manier om privé te testen of je een SOA hebt opgelopen. Daarom koop je jouw anonieme SOA test veilig en snel op Easycondooms.nl. In ons assortiment vind je niet alleen chlamydia testen, maar ook gonorroetesten koop je discreet en anoniem via de website. Koop een SOA test om zelf snel vast te stellen of je een SOA hebt.
 

SOA’s voorkomen

Natuurlijk geldt 'Voorkomen is beter dan genezen'. Een SOA voorkomen kan in principe heel eenvoudig. Je beschermt jezelf door alleen veilige seks te hebben. Condooms zijn daarbij een must. Een condoom is pas beschermend als deze goed passend is. Het condoom moet dus niet te groot maar ook zeker niet te klein zijn. Een groot condoom glijdt makkelijk af en een te klein condoom kan scheuren. Er zijn veel verschillende condooms beschikbaar, dus zit er altijd één bij waar jij je goed bij voelt. Dus vermijd dat je een SOA test moet doen en bestel je condooms anoniem op Easycondooms.nl!

Vermoed je dat je een SOA hebt maar wil je nog niet naar de dokter? Test jezelf dan eerst met een SOA test van Easycondooms.nl. Alle testen worden discreet en anoniem verzonden.

 

Op welke SOA’s kun je testen met een thuistest?

Thuistesten die bij condoomfabriek.nl besteld kunnen worden, kunnen aantonen of je Chlamydia of Gonorroe hebt. Deze twee SOA’s komen het meest voor en daarom is het belangrijk om te weten of je besmet bent met deze seksueel overdraagbare aandoening. Vooral Chlamydia is hierbij een verraderlijke ziekte omdat hier weinig uiterlijke symptomen van waar te nemen zijn. Het gaat dan ook om een bacterie die zich in de slijmvliezen bevindt. Mocht je een vermoeden hebben dat je een van deze SOA’s onder de leden hebt, kan je een SOA test bestellen. De test kan hierbij worden uitgevoerd met behulp van de penis, vagina of anaal te testen. Meer informatie over de betrouwbaarheid van de verschillende testen kun je vinden op de SOA test informatie pagina.

 

Hoe weet ik of ik een SOA heb?

Veel SOA’s kun je herkennen aan bepaalde uiterlijke kenmerken. De SOA’s die te testen zijn met behulp van een SOA test zijn Chlamydia en Gonorroe. Chlamydia heeft hierbij geen uiterlijke kenmerken waaraan de aandoening te herkennen is. Wel kan het zijn dat je een branderig gevoel van de urinebuis, anus, keel of baarmoedermond ervaart. Dit komt omdat deze lichaamsdelen ontstoken kunnen raken door de Chlamydia bacterie. Gonorroe is eenvoudiger te herkennen; deze aandoening is bij mannen bijvoorbeeld te herkennen aan een druiper. Bij vrouwen is het te herkennen aan afscheiding in de urine. Mocht je deze symptomen herkennen, kun je uiteraard een thuistest bestellen bij Easycondooms.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.