}

Massage Olie

52 artikelen

pagina 1 / 2
-15%
(5)
19,99 17,-
Maandag in huis
-22%
(1)
29,99 23,50
Maandag in huis
-25%
(43)
30,50 23,-
Maandag in huis
-11%
(3)
17,99 16,-
Maandag in huis
-5%
(4)
28,- 26,50
Maandag in huis
-20%
 
99,99 79,99
Dinsdag in huis
pagina 1 / 2
Een leuke manier om je avond door te brengen is door het krijgen (of geven) van een heerlijke massage. Hierdoor kan jij of je partner even helemaal tot rust komen en het kan ook nog eens een vorm van voorspel zijn. Een van de fijnste manieren om je massage extra prettig te maken is het gebruik van massage olie. Dit soort oliën zijn speciaal gemaakt om extra goed te glijden en niet op te drogen tijdens de massage. Zo houd je de huid tijdens een massage soepel en kun je extra goed van een erotische massage genieten. Je kunt allerlei verschillende soorten massage olie kopen, met uiteenlopende smaken, geuren en zelfs effecten. Hiermee kun je elkaar heerlijk verwennen. Er is op Easycondooms.nl voor ieder wat wils, dus bestel snel en kijk waar een heerlijke massage jou brengt!

Massage olie kopen

Met een massage hebben jullie even een momentje voor elkaar. Het is belangrijk dat je goed met elkaar communiceert om een fijne setting te creëren. Achterhaal wat jouw partner fijn vindt om de massage zo soepel mogelijk te laten verlopen. De een houdt van een zachte, rustige massage terwijl de ander liever wat meer druk voelt. Je kunt verschillende soorten massage olie kopen. De massage oliën van 210th zijn erg geschikt voor een sensuele massage met een luxe gevoel. Een heerlijke ontspanningsmassage doe je met de massage olie van Hot. Deze zijn niet alleen goed voor een erotische massage maar ook goed voor de gevoelige huid. Geniet samen van het ultieme voorspel met deze massage oliën.

Let op: Niet alle massage producten zijn in combinatie met condooms te gebruiken, op Easycondooms.nl wordt dit per product aangegeven.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.